پیش بینی قیمت جهانی طلا در هفته آتی

پیش بینی قیمت جهانی طلا در هفته آتی
در نظرسنجی هفتگی کیتکونیوز، کارشناسان وال‌استریت همچنان به افزایش قیمت طلا خوش‌بین بودند؛ با این حال از شور و حرارت آنها کاسته شده بود و شماری عقب‌نشینی این فلز ارزشمند پس از صعود به بالاترین قیمت هفت سال اخیر را پیش‌بینی کردند.

در نظرسنجی هفتگی کیتکونیوز، کارشناسان وال‌استریت همچنان به افزایش قیمت طلا خوش‌بین بودند؛ با این حال از شور و حرارت آنها کاسته شده بود و شماری عقب‌نشینی این فلز ارزشمند پس از صعود به بالاترین قیمت هفت سال اخیر را پیش‌بینی کردند. در نظرسنجی دو هفته گذشته ۱۰۰ درصد و ۹۲ درصد از تحلیلگران و معامله‌گران بازار نسبت به روند افزایشی قیمت طلا ابراز خوش‌بینی کرده بودند. اما در نظرسنجی کیتکونیوز از کارشناسان وال‌استریت برای هفته جاری، ۱۵ نفر شرکت کردند که از میان آنها هفت نفر معادل ۴۷ درصد به افزایش قیمت طلا و شش نفر معادل ۴۰ درصد به کاهش قیمت طلا رای دادند و دو نفر معادل ۱۳ درصد نظری نداشتند.

در این بین، ۱۶۸۳ نفر در نظرسنجی آنلاین کیتکونیوز شرکت کردند که از میان این خرده‌فروشان مین‌استریت، ۱۱۴۴ نفر معادل ۶۸ درصد افزایش قیمت طلا و ۳۰۵ نفر معادل ۱۸درصد کاهش قیمت طلا در هفته جاری را پیش‌بینی کردند و ۲۳۴ نفر معادل ۱۴ درصد نظری نداشتند. برای هفته گذشته اکثر کارشناسان وال‌استریت و سرمایه‌گذاران افزایش قیمت طلا را پیش‌بینی کرده بودند. این پیش‌بینی تا نیمه اول هفته گذشته درست بود، اما بهای معاملات آتی هر اونس طلا در بازار نیویورک روز جمعه ۳۲ دلار معادل ۹/ ۱ درصد کاهش یافت و در ۱۶۹۸ دلار بسته شد و برای کل هفته ۱/ ۳ درصد کاهش نشان داد. فیلیپ استرایبل، استراتژیست ارشد بازار در شرکت بلو لاین فیوپرز به کیتکونیوز گفت: بهای معاملات طلا در هفته آینده باید بهبود پیدا کند و قیمت در محدوده ۱۷۰۰ دلار از حمایت برخوردار است. وی که پیش‌بینی کرده هر اونس طلا تا پایان سال ۲۰۲۰ به ۲ هزار دلار صعود می‌کند، در ادامه افزود: طلا پس از اینکه برخی از معامله‌گران به بازار سهام برگشتند، موقتا به پایین ۱۷۰۰ دلار سقوط کرد. اگر بازارهای سهام ضعیف شوند، معامله‌گران دوباره به سوی دارایی‌های امن برمی‌گردند و قیمت طلا بالا می‌رود.

فیلیپ فلاین، تحلیلگر ارشد بازار در شرکت پرایس فیوچرز هم پیش‌بینی کرد قیمت طلا با وجود عملکرد ضعیفی که هفته گذشته تحت‌تاثیر رشد ارزش دلار داشت، بهبود پیدا می‌کند؛ زیرا دولت‌های جهان برای پشتیبانی از احیای اقتصادی به تزریق نقدینگی ادامه می‌دهند.

منبع خبر: دنیای اقتصاد
  ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۱۰:۴۳ قبل از ظهر
شما اولین نفری باشید که نظر میدهد

 همین حالا نظر خود را ثبت کنید:

نتایج یافت شده: 0 مورد