روابط عمومی پژوهشکده پولی و بانکی اعلام کرد : ابعاد سیاستی و نهادی؛ نقش و جایگاه شبکه بانکی؛ زیر ساخت های فناوری اطلاعات؛ الزامات بین المللی و مدل های نوظهور از محورهای ششمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت است.
در بخش ابعاد سیاستی و نهادی به موضوعات نقش و جایگاه بانک مرکزی، نظام اطلاعاتی بانک ها، قوانین و مقررات مورد نیاز، بازمهندسی نظام پرداخت و بانکداری الکترونیک کشور و استاندارد سازی فرآیندهای بانکی پرداخته خواهد شد.
در محور نقش و جایگاه شبکه بانکی به موضوعات پرداخته خواهد شد که از جمله آنها نقش بانک ها در مواجهه با مدل های کسب و کار نوظهور؛ هوشمندسازی عملیات و خدمات بانکی؛ هم افزایی یا واگرایی ذی نفعان؛ تبیین جایگاه شرکای تجاری نوظهور؛ مسئولیت اجتماعی در بانکداری؛ مدل های مطلوب کسب و کار PSPها؛ بازتعریف ساختار مدیریتی و نیروی انسانی در بانک ها؛ بازطراحی الگوهای مدیریتی و شیوه های اعتبارسنجی مشتریان و غیره هستند.
هوشمندسازی سیستم های امنیتی؛ طراحی پلتفرم های جدید پرداخت؛ سخت افزار و شبکه و شبکه های مخابراتی و اپراتورها موضوعات محور زیرساخت های فناوری اطلاعات این همایش هستند.
یکی دیگر از محورهای ششمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک، الزامات بین المللی است که در این بخش به موضوعاتی مانند تحولات مورد نیاز نظارتی و قانون گذاری، تطابق با استانداردهای بین المللی، کشف تقلب و مبارزه با پولشویی و چالش ها و فرصت های اتصال به نظام های پرداخت بین المللی پرداخته خواهد شد.
در محور مدل های نوظهور نیز به موضوعات فین تک(Fintech)، بانکداری اجتماعی و پول های دیجیتال پرداخته خواهد شد.
آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات به دبیرخانه ششمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک روز 26 آبان و آخرین مهلت ارسال اصل مقالات نیز روز22 آذرخواهد بود.
علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از نحوه ارسال چکیده مقالات خود می توانند به پایگاه اینترنتی www.ebps.ir مراجعه کنند یا با شماره تلفن های 97- 88657395 تماس بگیرند.