وی ادامه داد: امسال نیز اعتباری بالغ بر 70 میلیارد ریال برای بیمه منازل مددجویان کمیته امداد در نظر گرفته شده که تا پایان امسال عملیاتی می شود.
معاون بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران کشور بیان کرد: بر اساس آمار موجود بیش از چهار میلیون کشاورز در نقاط مختلف کشور فعالیت می کنند که نیمی از این قشر تحت پوشش بیمه هستند و تلاش ها برای پوشش بیمه ای تمامی جمعیت بهره بردار کشاورزی کشور در دستور کار قرار گرفته است.
وی ادامه داد: برنامه اصلی این دستگاه بر مبنای جایگزینی بیمه بر پرداخت خسارات است که این روند در بلند مدت به مرحله اجرا می رسدو در لایحه ارایه شده به مجلس نیز تاکید شده است که تا پنج سال آینده پرداختی تحت عنوان جبران خسارات انجام نشود.
لطیفی گفت: چنانچه کارگزاران بیمه با عمل به پرداخت کامل خسارات بیمه شدگان به فعالیت خود ادامه دهند، ایجاد اطمینان خاطر و ترویج فرهنگ بیمه را به دنبال دارد و کارگزاران بیمه باید از اقدام به رقابتهای ناسالم و بر خلاف شئونات اسلامی صرف نظر کنند.
وی اضافه کرد:پیش بینی می شود با اجرایی شدن کامل تمامی برنامه ها ضریب چتر بیمه کشور تا پایان سال جاری به 50 درصد افزایش یابد.
معاون بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران کشور بیان کرد: دولت در حوزه مدیریت بحران فقط در مقوله مقابله گام برمی دارد و ورود به حوزه پیشگیری ضعیف است، درحالی که معتقدیم باید پیش از وقوع حوادث، اقدامات پیشگیرانه لازم در کشور انجام شود.
وی گفت: مسئولیت اعتبارات مدیریت بحران برعهده معاونت راهبردی نظارت ریاست جمهوری دولت است و سازمان مدیریت بحران دراین مقوله اختیاری ندارد.
به گزارش ایرنا، لطیفی اضافه کرد: واگذاری مسئولیت اعتباری مدیریت حوادث به دولت سبب شده است تا اولویت گذاری سازمان مدیریت بحران در مقوله مدیریت حوادث در بحث پیشگیری محدود ومتفاوت باشد.
وی تاکید کرد: برای استفاده اقشار مختلف مردم از خدمات بیمه ای باید دستگاه های متولی با برنامه های کارآمد و مدون در راستای فرهنگ سازی گام بردارند.
استان مرکزی با یک میلیون 414 هزار نفر جمعیت در قلب ایران قرار دارد.