همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت ؛ هفته اینده

همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت ؛ هفته اینده
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی از برگزاری ششمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت در روزهای 13 و 14 دی‌ در تهران خبر داد.

لی دیواندری، در نشست خبری این همایش و همچنین نخستین جشنواره تصویرسازی بانکداری الکترونیک گفت: این همایش سالانه نقطه تلاقی بانکداری و الکترونیک (ICT) است.

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی افزود: بانکداری برای ارائه خدمات به جامعه فعالیت می‌کند و صنعتی را سراغ ندارم که خدماتش تا این اندازه با نیازمردم و اقتصاد در هم آمیخته باشد.

دبیر ششمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت ادامه داد: بانکداری و ICT رفته رفته با هم آمیخته‌تر می‌شود و همایش رخدادی است که بازیگران بانکداری و ICT کنار هم جمع می شوند و نقشه راه آینده را ترسیم می‌کنند.

محور ششمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت ؛ بازآفرینی نظام بانکی در عصر ارتباطات نوین است که روزهای 13 و 14 دی ماه در مرکز همایش‌های برج میلاد تهران برگزار می‌شود.

ابعاد سیاستی و نهادی؛ نقش و جایگاه شبکه بانکی؛ زیرساخت‌های فناوری اطلاعات؛ الزامات بین‌المللی و مدل‌های نوظهور از محورهای ششمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت است.

در بخش ابعاد سیاستی و نهادی به موضوعات نقش و جایگاه بانک مرکزی، نظام اطلاعاتی بانک‌ها، قوانین و مقررات مورد نیاز، بازمهندسی نظام پرداخت و بانکداری الکترونیک کشور و استانداردسازی فرآیندهای بانکی پرداخته خواهد شد.

در محور نقش و جایگاه شبکه بانکی به موضوعاتی پرداخته خواهد شد که از جمله آنها نقش بانک‌ها در مواجهه با مدل‌های کسب و کار نوظهور؛ هوشمندسازی عملیات و خدمات بانکی؛ هم افزایی یا واگرایی ذی‌نفعان؛ تبیین جایگاه شرکای تجاری نوظهور؛ مسئولیت اجتماعی در بانکداری؛ مدل‌های مطلوب کسب و کار PSPها؛ بازتعریف ساختار مدیریتی و نیروی انسانی در بانک‌ها؛ بازطراحی الگوهای مدیریتی و شیوه‌های اعتبارسنجی مشتریان و ... هستند.

هوشمندسازی سیستم‌های امنیتی؛ طراحی پلتفرم‌های جدید پرداخت؛ سخت افزار و شبکه و شبکه‌های مخابراتی و اپراتورها موضوعات محور زیرساخت‌های فناوری اطلاعات این همایش اعلام شده است.

یکی دیگر از محورهای ششمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک، الزامات بین‌المللی است که در این بخش به موضوعاتی مانند تحولات مورد نیاز نظارتی و قانون گذاری، تطابق با استانداردهای بین المللی، کشف تقلب و مبارزه با پولشویی و چالش‌ها و فرصت‌های اتصال به نظام‌های پرداخت بین المللی پرداخته خواهد شد.

در محور مدل‌های نوظهور نیز به موضوعات فین تک(Fintech) یا فناوری مالی و سرمایه گذاری ، بانکداری اجتماعی و پول‌های دیجیتال پرداخته خواهد شد.

منبع خبر: خبر گزاری صدا و سیما
  ۸ دی ۱۳۹۵ ساعت ۸:۱۳:۴۲ قبل از ظهر
شما اولین نفری باشید که نظر میدهد

 همین حالا نظر خود را ثبت کنید:

نتایج یافت شده: 0 مورد