پیش بینی قیمت طلا: منتظر رکودهای بعدی قیمت طلا باشیم؟

پیش بینی قیمت طلا: منتظر رکودهای بعدی قیمت طلا باشیم؟
قیمت طلا پس از این که روز گذشته به بالاترین حد ۱۹ ماه اخیر صعود کرد، در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی تحت تاثیر صعود ارزش دلار و بازده اوراق خزانه آمریکا، از پیشروی بیشتر بازماند.

قیمت طلا پس از این که روز گذشته به بالاترین حد ۱۹ ماه اخیر صعود کرد، در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی تحت تاثیر صعود ارزش دلار و بازده اوراق خزانه آمریکا، از پیشروی بیشتر بازماند.

بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری ثابت بود و در ۲۰۵۳ دلار و ۹۹ سنت ایستاد. بهای معاملات این بازار روز گذشته تا مرز ۲۰۶۹ دلار و ۸۹ سنت پیش رفته بود.

در بازار معاملات آتی آمریکا، بهای هر اونس طلا با ۰.۹ درصد افزایش، به ۲۰۶۱ دلار و ۴۰ سنت رسید. بهای معاملات این بازار روز سه شنبه با ۴۷ دلار و ۴۰ سنت معادل ۲.۴ درصد افزایش، در ۲۰۴۳ دلار و ۳۰ سنت بسته شده بود.

 پس از اینکه تقاضای سرمایه‌گذاران به دلیل نگرانی‌ها در مورد بحران روسیه و اوکراین برای خرید طلا به عنوان دارایی امن افزایش پیدا کرد و ایالات‌متحده و بریتانیا اعلام کردند که واردات نفت از مسکو را ممنوع خواهند کرد، طلا رشد خود را به بالاترین سطح افزایش داد. قیمت طلا تحت تاثیر دلار و افزایش آن به شدت افزایش یافت اما به مقاومت کلیدی رسید.

تنش‌های ژئوپلیتیکی با تشدید تهاجم روسیه به اوکراین همچنان در حال افزایش است و ما شاهد شرایط بسیار سریع بازار هستیم. قیمت طلا همچنان یک پیشنهاد ژئوپلیتیکی دریافت می‌کند و جنگ و چگونگی تاثیر آن بر بازارهای سرمایه هر روز در کانون توجه قرار می‌گیرد. داده های تجاری منتشر شده در روز سه شنبه منعکس کننده قیمت‌های بالاتر واردات ناشی از انرژی است.

یکی دیگر از عوامل اصلی افزایش قیمت طلا، سطح تورم فعلی است. شاخص قیمت مصرف‌کننده آمریکا در ژانویه ۷.۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. سطح فعلی تورم در بالاترین حد در ۴۰ سال اخیر به احتمال زیاد بر اساس افزایش قیمت نفت و موادغذایی بالاتر خواهد بود. اد مویا، تحلیلگر شرکت OANDA گفت: در تنها چند ماه، جهان از تنفر از طلا خارج شد زیرا انتظارات برای بهبود قوی اقتصاد جهانی تقاضا برای پناهگاه‌های امن را کاهش داد و اکنون نگران خطرات رکود تورمی است.

نگرانی‌ها در مورد کمبود عرضه پالادیوم به دلیل تحریم‌ها علیه روسیه که بزرگترین تولیدکننده این فلز ارزشمند است، قیمت آن را نزدیک به بالاترین حد حفظ کرده است.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس پالادیوم ۶.۷ درصد افزایش یافت و به ۳۱۹۹.۱۸ دلار رسید. این فلز گرانبها امسال بیش از ۶۰ درصد افزایش قیمت داشته است.

بهای هر اونس نقره پس از رسیدن به بالاترین حد خود از اواسط ژوئن ۲۰۲۱، با ۳.۱ درصد افزایش به ۲۶.۴۵ دلار رسید و پلاتین نیز با جهش ۲.۹ درصدی به ۱۱۵۵.۵۲ دلار رسید.

منبع خبر: خبرگزاری ایسنا
  ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ ساعت ۴:۵۰:۳۱ بعد از ظهر
شما اولین نفری باشید که نظر میدهد

 همین حالا نظر خود را ثبت کنید:

نتایج یافت شده: 0 مورد