در سومین روز هفته ، سکه و دلار در مسیر مخالف هم حرکت کردند. روز دوشنبه ، دلار برای سومین روز متوالی در کانال 3 هزار و 700 تومان نوسان کرد تا انتظار معامله گران برای بازگشت قیمت به مرز بالاتر ضعیف تر شود.
همچنیناونس طلا نیز در اولین روز معاملات خود با افت کمتر از یک درصد آغاز به کار کرد ، اما در پایان روند مثبتی را به ثبت رساند، این در شرایطی است که کارشناسان رشد تقاضا در بازار نقدی و پیش بینی از افزایش بیشتر بهای طلا در بازارهای جهانی را عامل اصلی تقویت بهای سکه و جدا شدن مسیر آن از اونس و دلار عنوان می کنند.
به این ترتیب روز گذشته بازار آتی سکه نیز به تبعیت از قیمت سکهنقدی روند مثبتی را به ثبت رساند، به طوری که هر پنج سر رسید این بازار با روند افزایشی رو به رشد ، بر این اساس سکه تحویل اسفند ماه با ثبت قیمت یک میلیون و 206 هزار تومان ، افزایش 0.11 درصدی را تجربه کرد.
قرارداد تحویل اردیبهشت 96 با قیمت یک میلیون و 248 هزار تومان رشد 0.01 درصدی را به ثبت رساند، از طرفی سکه تحویل تیر سال آتی با نرخ یک میلیون و 294 هزار تومان به فروش رسید و تغییر قیمت مثبت 0.11 درصد را تجربه کرد.
همچنین سررسید شهریور ماه سال آینده نیز با نرخ یک میلیون و 338 هزار تومان معامله و با رشد 0.17 درصدی رو به رو شد . در پایان نیز سررسید آبان سال 96 با قیمت یک میلیون و 387 هزار تومان معامله شد و نسبت به روز یکشنبه افزایش 0.23 درصدی را به ثبت رساند.
روز دوشنبه ، سکه بهار آزادی نیز یک بار دیگر برخلاف قیمت دلار حرکت کرد. سکه که روز یکشنبه برخلاف کاهش قیمت دلار در مسیر افزایشی قرار گرفته بود، روز دوشنبه نیز چنین سرنوشتی را تجربه کرد. در سومین روز هفته ، سکه تمام بهار آزادی با هزار تومان افزایش به قیمت یک میلیون و 192 هزار تومان رسید.
بخشی از فعالان ، افزایش جزیی اونس تا ساعت 3 بعداز ظهر در این افزایش قیمت تاثیر داشت.
افزایش سنتی تقاضا در آستانه پایان سال شمسی و خوش بینی نسبت به روند بهای اونس در بازارهای جهانی دو عامل اثر گذار در قیمت سکه هستند.
همچنین نیم سکه و ربع سکه به ترتیب 643 و 351 هزار تومان داد و ستد شد.