در سیام فروردینماه گذشته شاخص کل بازده نقدی و قیمتی بورس اوراق بهادار تهران در تراز ۷۸ هزار و ۶۵۱ واحدی قرار داشت که این رقم پس از یک هفته تا کانال ۷۹ هزار و ۵۹۶ واحدی بالا رفت و در نتیجه ۹۴۵ واحد صعود را تجربه کرد.
همچنین شاخص آزاد شناور که در تاریخ مذکور در رقم ۸۶ هزار و ۸۲ واحدی قرار داشت با رشد ۷۸۷ واحدی تا تراز ۷۸ هزار و ۵۸۰ واحدی بالا رفت. شاخص بازار اول نیز در این مدت رشد ۱۴۹ واحدی را تجربه کرد و تا رقم ۵۵ هزار و ۷۸ واحدی رشد کرد.
علاوه بر این شاخص بازار دوم که در پایان فروردینماه در تراز ۱۷۲ هزار و ۳۹۳ واحدی قرار داشت در آخرین روز کاری هفته گذشته تا تراز ۱۷۷ هزار و ۳۵۰ واحدی بالا رفت و رشد ۴۹۱۲ واحدی را تجربه کرد.
داروییهایی که در ماههای گذشته معاملات کم رقمی را از خود نشان دادند و بیشتر رو به کاهش بودند در روزهایی از هفتههای پیش، شرایط متفاوت را تجربه کردند و تعداد زیادی از نمادهای این گروه توانستند در قیمت پایانی و قیمت آخرین معامله رشد قابل قبولی را از خود نشان دهند.
همچنین خودروییها در اواخر هفته گذشته روند کاهشی را در پیش گرفتند؛ هر چند که در هفتههای پیش از آن توانسته بودند برای روزهایی روند رو به افزایشی در قیمت آخرین معامله و قیمت پایانی داشته باشند.
همچنین پالایشیها همچون پالایش نفت اصفهان و پالایش نفت تهران شرایط رو به جلویی را در آخرین روز معاملات هفته گذشته بر جای گذاشتند؛ بهطوری که این نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی دماسنج بازار سرمایه داشتند.
نمادهای گروه قند و شکر نیز که از ابتدای سال شاهد روند رو به رشدی بودند در آخرین روز کاری بورس تهران در هفته گذشته با تلاطمهایی مواجه شدند و تعدادی از این نمادها در قیمت آخرین معامله و قیمت پایانی با افت بیش از چهار درصد مواجه شدند. اما نمادی همچون قند شهد با حدود ۱۲ درصد رشد در قیمت پایانی مواجه شد و با صف خرید همراه بود. این نماد که با توجه به تعدیل پیشبینی درآمد هر سهم در سیام فروردینماه گذشته متوقف شده بود در ششم اردیبهشتماه بدون محدودیت نوسان قیمت بازگشایی شد.