آژانس اعتبارسنجی مودیز در گزارشی برآورد کرد اکتشافگران نفت باید بودجه حفاری را به میزان ۵۴ درصد افزایش داده و به بیش از نیم تریلیون دلار برسانند تا کمبود عرضه قابل توجه را تا چند سال آینده متوقف کنند.
موسسه مودیز اینوستورز سرویس در گزارشی اعلام کرد شرکتهای حفاری نفت و گاز طبیعی که از فروپاشی سال گذشته تقاضا و قیمتها آسیب دیدند، به بهبود اخیر بازار واکنش نشان ندادهاند. این صنعت معمولابا توسعه جست و جو برای میادین بهره برداری نشده به بهبود وضعیت واکنش نشان میدهد.
در حالی که قیمتهای بینالمللی نفت و گاز آمریکا امسال به ترتیب بیش از ۵۰ درصد و ۱۲۰ درصد افزایش پیدا کرده است، پیش بینی میشود هزینه های حفاری در سطح جهانی امسال هشت درصد رشد میکند.
تحلیلگران مودیز در این گزارش نوشتند: این میزان خیلی اندک است تا جایگزین آنچه این شرکتها در سال ۲۰۲۲ استخراج خواهند کرد، شود. هر گونه فشاری از این دست در بحرانهای فعلی که اقتصادهای آسیایی و اروپایی تقلا می کنند پیش از زمستان ذخایر سوختشان را تقویت کنند و قیمتها مدام رکوردشکنی میکنند، به سرعت اتفاق خواهد افتاد. صنعت اکتشاف باید به میزان قابل توجهی بیشتر هزینه کند به خصوص اگر تقاضا برای نفت و گاز تا سال ۲۰۲۵ از سطح پیش از پاندمی فراتر رود.
بر اساس گزارش بلومبرگ، مودیز با اشاره به برآوردهای آژانس بینالملی انرژی اعلام کرد انتظار میرود شرکتهای نفت و گاز امسال ۳۵۲ میلیارد دلار برای حفاری و فعالیتهای مربوط به آن هزینه کنند. اگر آنها هزینه شان را به ۵۴۲ میلیارد دلار مورد توصیه این آژانس اعتبارسنجی افزایش دهند، بالاترین هزینه جهانی از سال ۲۰۱۵ خواهد بود.