براساس برنامه اعلام شده، در این سفر سه روزه نوواک با خالدالفالح همتای عربستانی خود دیدار خواهد کرد و همچنین در جریان مذاکرات مختلف دیگر، وضعیت طرح های مشترک علمی و پژوهشی دو کشور بررسی می شود.
جذب سرمایه گذاری و همکاری در بخش انرژی و سوخت روسیه و عربستان از جمله در عرصه تولید، استخراج و همچنین نیروگاه برق از محورهای دیگر مذاکرات طرفین اعلام شده است.
اواخر مرداد ماه نیز نوواک برای همکاری روسیه در طرح های انرژی عربستان سعودی از جمله برنامه ساخت 16 نیروگاه اتمی اعلام آمادگی کرد.
وزیر انرژی روسیه در این زمینه گفت که روسیه از تصمیم های عربستان سعودی برای توسعه فناوری های صلح آمیز هسته ای به عنوان راهبردهای توسعه ای این کشور تا سال 2030، حمایت می کند.
وی افزوده بود: روسیه آماده همکاری در ساخت 16 واحد نیروگاه هسته ای می باشد، ولی عربستان کشوری است که هنوز تاسیسات اتمی ندارد و این مساله مشکل ساز خواهد بود، اما مسکو تجربه های زیادی در این زمینه دارد.
از سوی دیگر با توجه به تحریم های گسترده ضدروسی غرب به ویژه آمریکا، احتمال می رود این کشور برای توسعه همکاری های ریاض و مسکو در این زمینه مانع تراشی کند تا فشارهای بیشتری بر روسیه وارد شود.
با توجه به اینکه ریاض متحد سیاسی-نظامی و نفتی واشنگتن و غرب بشمار می رود، روسیه برای تصاحب قراردادهای ساخت نیروگاه اتمی و همچنین مشارکت گسترده در طرح های نفت و گاز عربستان با دشواری هایی و احتمالا ممانعت آمریکا مواجه خواهد شد، زیرا ریاض معمولا در زمینه های مختلفی از جمله انرژی دنباله رو راهبردهای واشنگتن است.
اتحادیه اروپا و آمریکا ار سال 20014 مرتبط با اوضاع اوکراین و متهم کردن مسکو به دخالت در درگیری های شرق این کشور بین نیروهای مخالف و ارتش، تحریم های زیادی علیه روسیه وضع کرده اند و به تازگی نیزاز برنامه گسترش آن به دلیل ادامه همکاری ضدتروریستی دمشق و مسکو خبر داده اند.