به نقل از پایگاه اینترنتی بولیون دسک، روز گذشته آمارهای مهم اقتصادی در چین نیز منتشر شده است. این آمارها نشان می دهد که رشد اقتصادی چین در سه ماه سوم امسال به 6.7 درصد رسیده است و تشکیل سرمایه ثابت نیز با رشد 8.2 درصدی روبرو شده است. تولیدات صنعتی چین نیز در سه ماه سوم امسال بیش از 6.1 درصد افزایش یافته است.
به طور کلی این آمارها نشان می دهد که چین توانسته است به هدف رشد اقتصادی 6.5 تا 7 درصدی دست پیدا کند. کامرزبانک آلمان در این باره اعلام کرد: برقراری ثبات در اقتصاد چین موجب افزایش نسبی تقاضای طلا در بازار این کشور می شود و این مساله به طور کلی به نفع قیمت جهانی طلا خواهد بود.
در حالی که رشد تقاضای طلای چین طی سال های 2010 تا 2015 میلادی به بیش از 11.5 درصد رسیده است، وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین پیش بینی کرده است که رشد تقاضای طلای این کشور طی سال های 2016 تا 2020 به کمتر از 4 درصد می رسد.
پیش بینی می شود تقاضای طلای چین از 986 تن در سال 2015 میلادی به بیش از 1200 تن تا سال 2020 افزایش خواهد یافت.
کاهش ارزش دلار آمریکا نیز تاثیر زیادی بر افزایش قیمت جهانی طلا داشته است. شاخص ارزش دلار که روز دوشنبه به بالاترین سطح در 7 ماه اخیر رسیده بود، امروز پنجشنبه با کاهش روبرو شده و به 97.85 واحد رسیده است.
به نظر می رسد اقتصاد آمریکا هنوز زیر فشارهای زیادی قرار دارد و این مساله گمانه زنی های زیادی را در خصوص وضعیت نرخ بهره فدرال رزرو تا پایان امسال به وجود آورده است.
فدرال رزرو آمریکا تا پایان امسال 2 نشست در ماه های نوامبر و دسامبر برگزار خواهد کرد. با توجه به اینکه انتخابات ریاست جمهوری در ماه نوامبر برگزار می شود، بعید به نظر می رسد که فدرال رزرو در نشست نوامبر نرخ بهره را تغییر دهد.
در بازار نفت نیز قیمت هر بشکه نفت سبک آمریکا در بازار نیویورک با 72 سنت افزایش به بیش از 51.34 دلار رسیده است.