سیدحسین میرافضلی در نشستی با خبرنگاران با اشاره به قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم مقررات مالی دولت مصوب مجلس گفت: در تبصره (4) این قانون وزارت نفت مکلف است قیمت خوراک گاز و خوراک مایع تحویلی به واحدهای صنعتی ، پالایشی و پتروشیمی را با اعمال تخفیف پلکانی تا 30 درصد ارائه دهد که ظاهراً آقای زنگنه درباره قیمت خوراک مایع این نظر را قبول ندارد.
وی افزود: در حالی که در قانون اعمال تخفیف پلکانی 10 ، 20 و 30 درصد پیش بینی شده شاهد هستیم که بخشنامه می کنند که تنها یک ، دو و سه درصد تخفیف ارائه شود.
میرافضلی گفت: چگونه به خود جرأت می دهیم قانون مصوب مجلس و مورد تأیید شورای نگهبان را با برداشتن صفرهایش و با اعمال نظر خود اجرایی کنیم.
وی با رد ادعای سودهای بسیار زیاد پتروشیمی ها افزود: سود شرکت پتروشیمی جم براساس ارزش روز دارایی ها کمتر از سود فعلی بانک هاست و برای سرمایه گذار صرف نمی کند که در این صنعت سرمایه گذاری کند.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی جم با بیان اینکه ما به بخشنامه اخیر وزارت نفت به شدت معترضیم و به هر جا که فکر می کردیم تأثیرگذار باشد شکایت کردیم و نامه نوشته ایم.
وی گفت: آقای زنگنه به عنوان وزیر نفت باید قانون مصوب مجلس را اجرا کند و اگر به برخی از مواد آن ایراد دارد باید به رئیس مجلس نامه بنویسد و درخواست تغییر این بخش از قانون را از طریق مبادی قانونی انجام دهد.
میرافضلی با اشاره به مزیت ایران در صنایع پتروشیمی افزود: ایران در سرجمع نفت و گاز دنیا مقام اول را دارد و با توجه به نیروی تحصیل کرده و زیرساخت های لازم توانایی توسعه بسیار پیشرفته و ایجاد اشتغال در صنعت پتروشیمی را دارد.
وی با اشاره به اینکه هم اینکه محصول ال پی جی ایران به صورت خام و با قیمت هر تن 380 دلار به چین صادر می شود ، گفت: این در حالیست که شرکت های چینی با تبدیل این مواد با مواد پتروشیمی پیشرفته محصولات خود را به قیمت هر تن 1800 دلار می فروشند.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی جم افزود: اگر دولت از صنایع پتروشیمی حمایت کند امکان سرمایه گذاری داخلی و خارجی در این بخش فراهم می شود و آنگاه شاهد خواهیم بود که بسیاری از فارغ التحصیلان ایرانی در این صنعت مشغول به کار می شوند.
میرافضلی از بررسی عرضه سهام شرکت پتروشیمی جم در بازارهای بورس شانگهای و استانبول خبر داد و گفت: این موضوع در مسیر خوبی است و ما به آن امیدواریم.
وی با بیان اینکه قبل از برجام بسیاری از شرکت ها حاضر نبودند با ما حرف بزنند گفت: الان شرایط بسیار فرق کرده و حتی شرکت های بزرگ آمریکایی حاضر شده اند با فراهم شدن بسترها در ایران سرمایه گذاری کنند.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی جم با انتقاد شدید از شرکت پتروشیمی بازل آمریکا افزود: این شرکت به بهانه تحریم بیشترین فشار را به ایران وارد کرد و می خواست که صنعت پتروشیمی ایران را به زمین بزند اما تیرش به سنگ خورد و متخصصان داخلی ما توانستند کاتالیست های مورد نیاز داخلی را با کمک چینی ها بسازند و هم اینک ما در این عرصه به خودکفایی رسیده ایم.
میرافضلی گفت: شرکت ما قرار است برخی از محصولات شرکت های بزرگ خودروسازی دنیا نظیر رنو و پژو را با کیفیت ویژه تهیه و تولید کند.