فرسودگی شبکه برق تهران نگران کننده شده است

فرسودگی شبکه برق تهران نگران کننده شده است
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران با بیان این که فرسودگی شبکه برق تهران نگران کننده شده است گفت: برق تهران برای توسعه و بهینه‌سازی تا افق ۱۴۰۴ نیاز به ۱۰ هزار میلیارد تومان پول دارد.

غلامرضا خوش‌خلق مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران در حاشیه شانزدهمین بین‌المللی برق ایران در نشستی خبری اظهار داشت: مشترکین تحت پوشش این شرکت  8 میلیون و 200 هزار مشترک در استان‌های تهران، البرز و قم هستند که 25 درصد از مشترکین برق کشور را شامل می‌شود.

وی افزود: تهران بسیار پرتردد است و ما برای مرمت و بازسازی کابل‌ها و خطوط انتقال با هزینه، سختی و مشکلات بیشتری نسبت به دیگر شهرها مواجهیم و از آنجا که در استان تهران با فرسودگی شبکه فوق توزیع و انتقال مواجهیم از شهرداری خواهش کردیم تا در زمینه تعویض تجهیزات فرسوده همکاری بیشتری با ما داشته باشد.

این مقام مسئول تصریح کرد: فرسودگی شبکه‌ها ما را نگران کرده که در زمان پیک مشکلاتی برای شبکه پیش بیاید.

وی ادامه داد: متوسط عمر تجهیزات شبکه انتقال فوق توزیع در جهان چیزی در حدود 30 سال است در حالی که تجهیزات و شبکه فوق توزیع و انتقال ما در استان تهران بیش از به طور متوسط عمر دارد و نیازمند بازسازی و نوسازی است.

خوش‌خلق با بیان اینکه تابستان سال 95 نسبت به سال قبل با 6.2 درصد رشد در زمان پیشک مصرف برق مواجه بودیم گفت: پیک سال 95 در مجموع استان‌های قم، تهران و البرز 9 هزار و 500 مگاوات بود که پیش‌بینی می‌کنیم این پیک در تابستان سال 95 به بیش از 10 هزار مگاوات برسد و برای اینکه با موفقیت بتوانیم نیاز برق این 3 استان را در زمان پیک سال آینده تامین کنیم 64 پروژه با اولویت خاص تعریف شده که مجموع اعتبار پیش‌بینی شده برای آنها 400 میلیارد تومان است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران اظهار داشت: برق تهران برای توسعه و بهینه‌سازی تا افق 1404 نیاز به 10 هزار میلیارد تومان پول دارد، یعنی هر سال نیاز به هزار میلیارد تومان پول داریم.

وی ادامه داد: برق منطقه‌ای تهران 312 پست فوق توزیع به نیابت کل برق‌های منطقه‌ای را برای فاینانس و اجرا در برنامه قرار داد که ابتدا قرار بود تمامی این پروژه‌ها یک باره به مناقصه گذاشته شود اما اکنون برنامه‌ریزی‌ها بر این منوال است که در 5 مرحله مناقصه برگزار شود که در هر مرحله با توجه به توان بانک‌های داخلی برای عاملیت بین 200 تا 300 میلیون دلار فاینانس صورت گیرد.

خوش‌خلق افزود: مرحله اول مناقصه مربوط به 67 دستگاه پست برگزار شده که در نهایت 8 شرکت به مرحله بررسی امتیاز فنی و قیمت‌ها رسیده‌اند. تمامی این شرکت‌ها از نظر امتیاز فنی و قیمت پیشنهادی بررسی شده‌اند و منتظر اعلام بانک مرکزی هستیم تا در خصوص فاینانس‌ها شرایط را مشخص کنند و بعد از آن برنده مناقصه اول اعلام خواهد شد.

این مقام مسئول با بیان اینکه قرار نیست همیشه وابسته باشیم، گفت: در صنعت برق به جز 2 یا 3 درصد تجهیزات هایتک که هنوز تکنولوژی آن را به دست نیاورده‌ایم بقیه نیازمان را می‌توانیم از داخل کشور تامین کنیم.

منبع خبر: خبر گزاری تسنیم
  ۱۶ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۹:۲۳ قبل از ظهر
برچسب ها:
شما اولین نفری باشید که نظر میدهد

 همین حالا نظر خود را ثبت کنید:

نتایج یافت شده: 0 مورد