نصب 20 هزار کنتور هوشمند برای مشترکین پرمصرف

نصب 20 هزار کنتور هوشمند برای مشترکین پرمصرف
پیش بینی می‌شود تا پایان امسال حدود 20 هزار کنتور هوشمند برای مشترکین پرمصرف 6 استان هرمزگان، کردستان، آذربایجان غربی، همدان، فارس و کرمان نصب شود.

رئیس بخش مهندسی کنتورهای هوشمند شرکت فراب گفت: پیش بینی می‌شود تا پایان امسال حدود 20 هزار کنتور هوشمند برای مشترکین پرمصرف 6 استان هرمزگان، کردستان، آذربایجان غربی، همدان، فارس و کرمان نصب شود.

به نقل از پایگاه اطلاع‌ رسانی وزارت نیرو (پاون)، "بهروز حاجیان" در حاشیه نمایشگاه شانزدهم با اشاره به آخرین وضعیت نصب کنتورهای هوشمند (فهام) در کشور گفت: نصب کنتورهای هوشمند برای 4 هزار مشترک پرمصرف استان‌های زنجان و بوشهر که به صورت پایلوت برای اجرای این طرح انتخاب شده بودند، تمام شده است.

وی افزود: ما در حال برنامه ریزی برای اجرای قطعی این پروژه در استان‌های همجوار از جمله هرمزگان، فارس، همدان، کردستان، کرمان و آذربایجان غربی هستیم.

وی تصریح کرد: پیش بینی می‌شود تا پایان سال جاری حدود 20 هزار کنتور هوشمند برای مشترکین پرمصرف در این استان‌ها نصب شود.
حاجیان خاطرنشان کرد: بخشی از مشترکین اجرای این طرح مشترکین حوزه کشاورزی هستند که امیدواریم با نصب این کنتورهای هوشمند در این بخش بتوان از برداشت غیرمجاز آب و همچنین مصرف بی‌رویه برق جلوگیری کرد.

رییس بخش مهندسی کنتورهای هوشمند فراب گفت: هم‌اکنون بیش از 300 هزار چاه بدون برق در کشور وجود دارد که عملاً اندازه‌گیری و نظارت بر آن‌ها دچار مشکل است؛ اما شرکت فراب با ارائه سیستم برق هوشمند به‌کار رفته در کنتورهای خود قادر خواهد بود تا حد زیادی بر این مشکل فائق آید.

وی تاکید کرد: این سیستم هوشمند قادر خواهد بود تنها با استفاده از یک باطری، مصرف برق، هزینه‌های مخابراتی و مصرف آب را به‌ویژه در چاه‌های بدون برق کاهش دهد. این باطری‌ها حداقل 5 سال عمر دارند.

حاجیان افزود: از طریق این سیستم به راحتی می‌توان از راه دور به نظارت و اندازه‌گیری آب و انرژی مصرفی در این چاه‌ها پرداخت.

وی تصریح کرد: این سیستم به لحاظ فناوری حدود 30 تا 40 درصد از هزینه‌ها را کاهش می‌دهد و این به‌غیر از صرفه‌جویی‌هایی خواهد بود که این سیستم در بخش آب و انرژی برای کشور به‌دنبال خواهد داشت.

رییس بخش مهندسی کنتورهای هوشمند فراب در پایان تاکید کرد: تقریباً بیش از 70 درصد از فناوری بکار رفته در این سیستم بومی است و 30 درصد باقیمانده مربوط به قطعات الکترونیکی که عمدتاً وارداتی هستند.

منبع خبر: خبر گزاری صدا و سیما
  ۱۷ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۵۵:۳۲ قبل از ظهر
شما اولین نفری باشید که نظر میدهد

 همین حالا نظر خود را ثبت کنید:

نتایج یافت شده: 0 مورد