هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۱۳۹.۵۴ دلار رسید در حالیکه ابتدای معاملات به ۱۱۳۴.۷۱ دلار سقوط کرده بود که پایینترین قیمت از سوم فوریه بود. بهای معاملات این بازار روز چهارشنبه بیش از یک درصد کاهش داشت.
در بازار نیویورک، هر اونس طلا برای تحویل در فوریه حدود دو درصد کاهش یافت و به ۱۱۴۱.۸۰ دلار رسید. بهای معاملات این بازار روز گذشته پس از اعلام تصمیم بانک مرکزی آمریکا برای افزایش نرخهای بهره در معاملات الکترونیکی تا مرز ۱۱۴۸.۳۰ دلار عقبنشینی کرده بود.
شاخص دلار که ارز آمریکا را در برابر سبدی از شش ارز بزرگ دنبال میکند، در معاملات آسیایی ۰.۷ درصد رشد کرد و در ۱۰۲.۴۹۰ واحد ایستاد. دلار نزدیک به بالاترین سطح ۱۴ سال گذشته در برابر ارزهای رقیب قرار دارد. صعود ارزش دلار آمریکا، معاملات طلا را که به این ارز قیمت گذاری می شود برای دارندگان سایر ارزها گرانتر می کند.
بانک مرکزی آمریکا در پایان نشست دو روزه در روز چهارشنبه، نرخهای بهره را برای نخستین بار در یک سال گذشته افزایش داد و از تسریع روند افزایش نرخهای بهره در سال ۲۰۱۷ خبر داد.
قیمت طلا به افزایش نرخهای بهره آمریکا فوقالعاده حساس است، زیرا نرخهای بهره بالاتر به جذابیت سرمایهگذاری در این فلز که بازدهی ندارد لطمه میزند و در مقابل، از ارزش دلار پشتیبانی می کند. این فلز زرد در نوامبر بزرگترین کاهش ماهانه در بیش از سه سال گذشته را داشت و این روند در دسامبر به دلیل نگرانیهای رو به رشد نسبت به افزایش نرخهای بهره آمریکا، ریسک پذیری فزاینده و دلار قویتر که به تقاضا برای طلا لطمه زد، ادامه یافت.
آمار اقتصادی که روز گذشته منتشر شد، نشان داد میزان خردهفروشی آمریکا در نوامبر رشد اندکی داشته و تولید صنعتی بزرگترین کاهش را در هشت ماهه گذشته داشت که نشان میدهد روند رشد اقتصادی در سه ماهه چهارم اندکی ضعیف شده است.
ذخایر طلای "اس پی دی آر گولد تراست" که بزرگترین صندوق سرمایهگذاری تحت حمایت طلا در جهان است، ۰.۸۰ درصد در روز چهارشنبه کاهش یافت و به ۸۴۹.۴۴ تن رسید.
آمار بلومبرگ نشان داد ذخایر طلا در صندوقهای سرمایهگذاری روز سهشنبه برای بیستوسومین روز متوالی کاهش داشت که منعکسکننده ضعیف شدن علاقه به سرمایهگذاری در این فلز ارزشمند است.
طبق پیش بینی بارناباس گان، اقتصاددان بانک OCBC سنگاپور، هر اونس طلا در سه ماهه اول سال آینده ۱۱۷۵ دلار، در سه ماهه دوم ۱۱۵۰ دلار و در سه ماهه سوم ۱۱۲۵ دلار و در سه ماهه چهارم ۱۱۰۰ دلار خواهد بود.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۰.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۶.۷۶ دلار رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۶ درصد افزایش، ۹۳۰.۶۶ دلار معامله شد و هر اونس پالادیوم با ۰.۸ درصد افزایش، به ۷۲۸.۷۸ دلار رسید.