لوییس کارلوس سارمیینتو، میلیاردر محافظه‌کار کلمبیايي

لوییس کارلوس سارمیینتو، میلیاردر محافظه‌کار کلمبیايي
لوییس کارلوس سارمیینتو میلیاردر کلمبیایی مالک و ريیس گروه بانکداری عظیم آوال اکسیونز ای والورس، با ثروت 6/5 میلیارد دلار صد و سی و پنجمین میلیاردر جهان در سال 2010 است.
لوییس کارلوس سارمیینتو میلیاردر کلمبیایی مالک و ريیس گروه بانکداری عظیم آوال اکسیونز ای والورس، با ثروت 6/5 میلیارد دلار صد و سی و پنجمین میلیاردر جهان در سال 2010 است. وی به طور مستقیم و غیرمستقیم بیش از 90 درصد سهام این شرکت را در اختیار دارد.
لوییس کارلوس سارمیینتو آنگولو در 27 ژانویه سال 1933 در بوگوتا در کلمبیا متولد شد. او به دانشگاه ملی کلمبیا رفت و با مدرک کارشناسی مهندسی عمران از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شد. سارمیینتو طی دهه 1950 با ساخت ساختمان‌های مسکونی و تجاری به دنیای کسب‌وکار وارد شد. سارمیینتو پس از اینکه در کسب وکار ساختمان‌سازی شهرتی کسب کرد و صاحب نام شد، کار خرید شرکت‌های دیگر را شروع کرد و همچنان برای دهه‌ها این کار را ادامه داده است. او به تدریج تمرکز خود را از ساختمان سازی به موسسات بانکی و خدمات مالی تغییر داده است. سارمیینتو تا سال 2000 با داشتن 22 درصد از سرمایه‌های بانکداری محلی (نزدیک به حداکثر میزانی که از لحاظ قانونی مجاز بود)، به طور گسترده ای به عنوان بزرگترین غول بانکداری کلمبیا شناخته می‌شد.
لوییس کارلوس سارمیینتو گروه آوال را به عنوان یک شرکت سرمایه‌گذاری در شرکت‌های مختلف تاسیس کرد تا بتواند سهام شرکت‌های مختلف را در زمینه بانکداری،‌ مخابرات و املاک و مستغلات در اختیار داشته باشد. سارمیینتو تاکنون سهام چهار بانک کلمبیایی، یک شرکت لیزینگ، بزرگترین صندوق بازنشستگی و چندین شرکت خدمات مالی را از طریق گروه خود خریده است. یکی از نقاط اساسی در تاریخ شرکت ورود به بازار سهام کلمبیا، بولسا دو والورس دو کلمبیا، در سال 1999 بود که ثروت زیادی را به شرکت سرازیر کرد. در حال حاضر، گروه آوال به طور مشترک نزدیک به 30 درصد کل سرمایه‌های بخش مالی کلمبیا را در دست داشته و حدود 30 هزار کارمند را در استخدام دارد. البته تعداد کارکنان درون خود شرکت در حدود 100 نفر است که کار تحلیلی و شناسایی بهترین گزينه‌ها از لحاظ مالی و ارائه پیشنهادات برای اجرای این کارها در شرکت‌های تحت کنترل گروه آوال را انجام می‌دهند. این گروه برای دستیابی به این اهداف به بخش‌های کسب‌وکار شامل سرمایه گذاری و برنامه ریزی استراتژیک، مدیریت ریسک، خدمات سازمانی و تکنولوژی اطلاعات تقسیم شده است. این گروه بانکداری آنلاین را در کلمبیا معرفی کرد. گروه آوال شبکه‌ای بیش از 2170 دستگاه خودپرداز، بیش از 1340 شعبه بانکی و 250 دفتر و اداره دیگر را در اختیار دارد. درآمد این گروه در سال 2008 در حدود 5/4 میلیارد دلار و درآمد خالص آن نیز در حدود 3/343 میلیون دلار برآورد شده است.
سارمیینتو قصد داشت در سال 2000 گروه آوال را وارد بازار سهام نیویورک کند که این تصمیم به خاطر فضای نامناسب وال‌استریت برای بازارهای در حال ظهور به تعویق انداخته شد. ثروت سارمیینتو طی سال‌های 2005 و 2006 به میزان چشمگیری افزایش یافت که دلیل آن بازار داغ سرمایه در کلمبیابود که در آن زمان بهترین بازار سرمایه از لحاظ عملکرد به شمار می‌آمد. او یکی از دقیق‌ترين و با احتیاط‌ترین کارآفرینان کلمبیا است و به خاطر تکنیک‌های مدیریتی محافظه کارانه‌اش شهرت دارد. این رویکرد همراه با احتیاط او به امپراتوری مالی او کمک کرد تا بتواند سوار بدترین بحران مالی در تاریخ کلمبیا شود. سارمیینتو ازدواج کرده و 5 فرزند دارد. وی در حال حاضر ساکن شهر بوگوتا در کلمبیا است. وی از سال 2006 به کمک پسرش، لوییس کارلوس سارمیینتو گوتییرس (لوییس کارلوس پسر)، که احتمالا در نهایت کنترل کل شرکت از آن او خواهد شد، گروه آوال را اداره می‌کند. لوییس کارلوس پسر از سال 2000 ريیس گروه آوال بوده است.
سارمیینتو پسر دارای مدرک کارشناسی مهندسی عمران از دانشگاه میامی و مدرک MBA از دانشگاه کورنل است. سارمیینتو پسر کار خود را در شرکت پروکتر اند گمبل (P&G) در سین‌سیناتی شروع کرد. او در این شرکت در پست‌های مختلفی در کارهای مالی و بازاریابی کار می‌کرد. قبل از ریاست گروه آوال ريیس و نماینده شرکت کوکلکو بود و همچنین در مقام‌های مختلفی در فرست بانک آمریکا، از جمله مدیر ارشد عملیات، خدمت کرده بود.
الهام جوادی
منبع خبر: دنیای اقتصاد
  ۱۹ بهمن ۱۳۸۹ ساعت ۸:۵۳:۲۹ قبل از ظهر
شما اولین نفری باشید که نظر میدهد

 همین حالا نظر خود را ثبت کنید:

نتایج یافت شده: 0 مورد